woensdag, juli 17, 2019

Zondag 26 november was de eerste editie van het tweede seizoen van Waterlandse Zaken vanuit Brasserie De Waegh in Monnickendam. Het praatprogramma van Omroep PIM met gasten aan tafel en onderwerpen over ondernemend Waterland.

De eerste Waterlandse Zaken van dit seizoen werd uitgezonden vanaf half 12. De serie praatprogramma’s van Omroep PIM wordt dit seizoen vanuit Brasserie De Waegh uitgezonden.

Aan tafel zaten ondernemers Kees Terra van Houthandel Terra uit Overleek en Judith de Jong-Westerneng van de Dierenkliniek uit Broek in Waterland. Naast ondernemers zitten er ook altijd twee mensen aan tafel die iets in Waterland betekenen op gebied van kunst, cultuur, of sport. Dit keer waren dat Erik Renssen, kunstenaar uit Broek in Waterland, die geïnspireerd is door Picasso en Gideon Roos. Roos is dit jaar voorzitter van Rotary Monnickendam en hij bracht goed nieuws! Hij maakte de goede doelen bekend van Sterren Stralen, de jaarlijkse kerstacties van de Rotary. Dit jaar zijn er twee goede doelen: de Speeltuinvereniging omdat ze een speciaal speeltoestel willen aanschaffen voor gehandicapte kinderen en Omroep PIM vanwege de apparatuur die veel geld kost en de Rotary erachter staat hoe Omroep PIM dat wat er gebeurt in onze omgeving, in beeld brengt. Uiteraard zijn wij hier heel erg blij mee!