vrijdag, september 20, 2019

Heb jij jezelf ooit afgevraagd wat iemand bezielt om een familiebedrijf over te nemen, of als nieuwe ondernemer te starten in Waterland? Wat maak je dan mee, of waar loop je tegenaan als je zaken doet in Waterland? Kijk dan naar Waterlandse Zaken, een nieuw live praatprogramma van Omroep PIM met meerdere gasten aan tafel.

Verrassend, inspirerend, actueel
Er is veel creativiteit en ondernemerschap in Waterland. Dat gaat Omroep PIM over het voetlicht brengen. Zo zal er o.a. gesproken worden over het ondernemerschap; wat maak je bijvoorbeeld mee en waar loop je tegenaan als je zaken doet in Waterland. Interessant en inspirerend om te horen hoe het er bij de Waterlandse (familie)bedrijven, waarvan er veel in Waterland zijn, aan toe gaat.

Tevens zal er ruimte zijn voor sport, muziek, lifestyle, kunst en cultuur, dat alles gelardeerd met een vleugje humor. Kortom: een gevarieerd actief programma met bekende en minder bekende Waterlanders.

Presentatie
Patty de Jong en Bert Schalkwijk, bekende gezichten van Omroep PIM, interviewen gedurende de verschillende gasten. Naast deze gesprekken wordt de kijker getrakteerd op korte muzikale intermezzo’s. Het is mogelijk om het programma in de zaal bij te wonen.

In het eerste seizoen van het programma Waterlandse Zaken waren er 5 uitzendingen te zien. De nieuwe Brasserie Beuqz Eten&Drinken van Willem de Beukelaer en zijn zoon Quincy, op de Middendam 10 te Monnickendam was de sfeervolle uitzendlocatie. Het programma was zo’n groot succes dat het dit seizoen elke 14 dagen zal worden uitgezonden vanuit Café Restaurant de Waegh aan de Haven in Monnickendam.

Uitzending bijwonen?
Wilt u een uitzending bijwonen, en/of meer informatie?  Kijk dan op de website bij Uitzending bijwonen of stuur uw vraag aan waterlandsezaken@omroep-pim.nl

- Adverteerders -